Bidons ontvangen voor onze sporters

Dankzij Tielbeke Transport hebben wij bidons ontvangen voor onze sporters. Wij zijn hier ontzettend blij mee!

 


Gezellige Startavond

In oktober hadden we weer een gezellig Startavond om onze sporters en vrijwilligers bij elkaar te brengen en samen een leuke avond te hebben. Muziek, een hapje en een drankje en bijkletsen met elkaar. Bijzonder om dat ieder jaar weer met elkaar te kunnen doen. Dankzij de inzet van alle vrijwilligers die zich ook dit jaar zo goed en enthousiast willen inzetten voor onze stichting, kunnen we een mooi aanbod aan sportactiviteiten bieden. We organiseren ieder jaar een avond om het nieuwe seizoen te starten!

 

Wärtsilä Powerrun 2018

Vandaag ontvingen wij een ongelooflijk mooi bedrag van de Wärtsilä Powerrun, die ons als goed doel had uitgekozen om te sponsoren. Arie Lugthart nam een cheque in ontvangst van maar liefst 2.666 euro! Dank aan alle deelnemers die dit mogelijk hebben gemaakt, het personeel van Wärtsilä en uiteraard de organisatie Warsila zelf die een belangrijke bijdrage gaf. Een mooi en sportief evenement waarbij hardlopers mee konden doen aan de kidsrun van 1 kilometer en de andere runnen van 5, 10 en 15 kilometer. Professioneel opgezet, een prachtige locatie en bijzondere omgeving om te hardlopen. Tijdens de wedstrijden hebben onze sporters een penalty wedstrijd voor kinderen georganiseerd.

 

Uitreiking sporttenues voor onze sporters dankzij de Onderdijksrun

Sportmarkt 14 oktober 2017

Tijdens de sportmarkt konden wij als stichting laten zien wat we aanbieden aan sporten. Dit keer kwam Sport en Spel aan bod met een mooie clinic. En ook Yoga, gegeven door Petra Meijer werd goed bezocht. Voor interesse in een van deze sporten, neem contact op via mail of met Arie Lugthart. 

 


Gezellige Startavond aan de Kortweg 4

Zoals ieder jaar ook dit jaar weer een avond om onze sporters en vrijwilligers bij elkaar te brengen en samen een leuke avond door te brengen. Goede muziek, een hapje en een drankje en dit keer ouderwets gezellig: bordspelen en sjoelen! Dank voor de inzet van alle vrijwilligers die zich ook dit jaar zo goed en enthousiast hebben ingezet voor onze stichting. 

 


Onderdijksrun 7 oktober 2017

Onze stichting is dit jaar het goede doel waar de opbrengsten aan worden besteed. Het was een fantastische en sportieve dag!  

 Voetbaltoernooi afgesloten met een mooie prijsuitreiking

De prijsuitreiking werd gedaan door wethouder Geert Meijering. Hij had voor alle sporters een persoonlijke felicitatie en een prachtige beker. Ook de penaltybokaal, de beker voor de sportiefste speler en speelster en  de fair play cup werden uitgedeeld. De foto's zijn door John Fischer gemaakt.

 


Voetbaltoernooi

We hadden weer een geslaagd voetbaltoernooi op 22 april 2017 in Cellesbroek en De Reeve. Zoals ieder jaar waren er weer 16 teams actief in de twee sporthallen. In de loop van de dag werden de finalisten van de twee poules bekend. Meedoen is voor ons altijd belangrijker dan winnen! Het was weer een fantastische dag met veel sportieve inzet en plezier!

 


Sportverkiezing van het jaar - Arie Lugthart ontvangt de uitstralingsprijs!

Arie is totaal verrast als hij op de promotiefilm de hoofdrol blijkt te spelen naar voren wordt geroepen om de prijs in ontvangst te nemen.

Het is een welverdiende prijs!

 


Groot sponsortoernooi i.s.m. cafe 't Ponton, 17 februari 2017

Tijdens de avond is er geld ingezameld worden voor Stichting Aangepast Sporten Kampen (SASK!).

 


Startavond 2016

28 oktober 2016 in MFC Korteweg 4, Kampen. Bekijk hier foto's van de geslaagde startavond in 2016.Er was veel goede muziek en gezellige mensen!

 


G voetbaltoernooi 2016

Zaterdag 23 april was er weer het jaarlijkse G-Voetbaltoernooi in sporthal De Reeve. Hieronder het fotoverslag.

 


Startavond 2015

9 oktober 2015 in MFC Korteweg 4, Kampen. Bekijk hier foto's van de gezellige Startavond in 2015.

 


G-voetbaltoernooi 2015

18 april in Sporthal De Reeve in Kampen

FC Ponton Boys en SV Rees kampioenen van G- zaalvoetbaltoernooi 2015 in Kampen

 

Afgelopen zaterdag 18 april organiseerde de Stichting Aangepast Sporten Kampen (SASK) in samenwerking met Vitree een groot zaalvoetbaltoernooi voor gehandicapte sporters. In een volgepakte sporthal De Reeve werd het plaatselijke team van FC Ponton Boys de kampioen in poule A. In een meeslepende finale wedstrijd werd het team van Black & White verslagen met 4-1. Daar zag het lang niet naar uit. Na het eerste doelpunt van Romy ging Black & White op zoek naar de gelijkmaker. Het was lange tijd eenrichtingsverkeer op het doel van Micheal, maar die stond geweldig te keepen en hield zijn team overeind. In de slotfase van de wedstrijd sloeg FC Ponton Boys toe met enkele goed uitgespeelde counters en vielen de doelpunten dus juist aan de andere kant met twee goals van Jessy en een doelpunt van Elise. Marc maakte de eretreffer voor Black & White. 


Na het fluitsignaal was er dolle vreugde bij de spelers en speelsters van de FC Ponton Boys na deze knappe overwinning en kon aanvoerder Dries zich opmaken om de felbegeerde wisselbeker in ontvangst te gaan nemen.  

In poule B stond er eveneens een plaatselijk team in de finale. Het team van VSO de Spanker moest het opnemen tegen het Duitse team van SV Rees. Dit jaar heeft ons toernooi namelijk een internationaal karakter gekregen met de deelname van onze Duitse vrienden uit Rees. 


De finale in poule B kreeg het gedroomde Nederland – Duitsland scenario. De jongens en meisjes van De Spanker gingen geheel in de Nederlandse traditie vanaf het eerste moment volop in de aanval en was ook gevaarlijk met een aantal afstandsschoten van Emmanuel en Jay - Jay. Maar de Duitse keepster Ailena werd na afloop van het toernooi niet voor niets de trofee van keepster van het toernooi uitgereikt. Ze maakte alle schoten onschadelijk. SV Rees moest zich vooral beperken tot verdedigen vanwege de grote aanvalslust van De Spanker. Maar ook in deze finale viel het doelpunt net weer aan de andere kant. Het eerste schot op doel door SV Rees was meteen raak. Het team van De Spanker ging met nog meer enthousiasme op zoek naar de gelijkmaker. Maurice was nog dichtbij met een mooi schot, maar vlak voor tijd viel de beslissing. Een schot van afstand van een speler van SV Rees verdween in de bovenhoek: 2-0. En daarmee werd SV Rees de kampioen van poule B. 

Na afloop van het toernooi werden de prijzen uitgereikt door burgemeester Koelewijn. Hij gaf aan genoten te hebben van het enthousiasme en de sportieve sfeer en onderstreepte dat alle voetballers en voetbalsters vandaag international zijn geworden door de deelname van het Duitse SV Rees. 


Alle teams gingen met een beker naar huis. Er waren nog individuele prijzen voor Elise van FC Ponton Boys en Mark van team Schuylenburg als winnaars van de penaltybokaal voor de meisjes en de jongens. Suzanne van het Almere College Dronten werd uitgeroepen tot sportiefste speelster en Bart van De Liemers uit Didam tot sportiefste speler van het toernooi. De keepersprijzen gingen naar Dwayne van team Schuylenburg en Ailena van SV Rees. 


Dankzij een sympathieke actie van Twilight Promotions gingen alle deelnemers met een mooie medaille naar huis als onvergetelijke herinnering aan de editie 2015 van het G-zaalvoetbaltoernooi van de Stichting Aangepast Sporten en Vitree. 
Startavond 2014

10 oktober 2014 in 't Ukien, Kampen

Hieronder een impressie van de Startavond in 2014


G-voetbaltoernooi 2014

In april in de sporthallen De Reeve en Cellesbroek in Kampen