Zaalvoetbal

SASK organiseert elk jaar diverse voetbalactiviteiten voor zowel jong als oud! Wekelijks vinden en er trainingen en competitiewedstrijden plaats die jaarlijks resulteren in het grote G-Voetbaltournooi. Ruimte voor meer deelnemers is er altijd, dus als je dit leuk lijkt kan je ons bellen, mailen, of een terugbelverzoek indienen. Dan reageren wij zo snel mogelijk!

G-zaalvoetbal voor jeugdteams

Dinsdagmiddagen van 16.30 tot 18.00 uur

Op  deze middagen zijn in sporthal Cellesbroek jeugdspelers actief in een aangepast zaalvoetbalprogramma. Er worden specifieke trainingen gegeven om de voetbalcapaciteiten van deze spelers verder te ontwikkelen. De trainingen lopen van begin september tot aan de zomerstop in eind mei, met uitzondering van de schoolvakanties. De leeftijden van deze spelers variëren van 11 tot en met 18 jaar. 


Verder vindt er 1x per maand een minitoernooi plaats met het team van het voortgezet special onderwijs De Spanker. De jeugdspelers worden dan in drie teams ingedeeld waardoor het spelen van het minitoernooi mogelijk wordt.


Contactpersoon: Arie Lugthart - 038 3320262

 


G-zaalvoetbalcompetitie voor senioren

Dinsdagavonden van 19 tot 21 uur

Op deze avonden zijn in sporthal De Reeve de senioren actief. Er zijn vijf vaste teams. De deelnemende teams worden gevormd door bewoners van Vitree, Stichting Philadelphia, JP van de Bent Stichting, jongeren met een Wajong uitkering en sporters met een beperking die werkzaam zijn bij Impact.

 

Daarnaast zijn er teams die 1x per maand meedoen zoals het team het Almere College pro uit Dronten en een team van ’s Heerenloo uit Emmeloord. Twee vaste vrijwilligers leiden wekelijks de wedstrijden als scheidsrechter in goede banen.


Contactpersoon: Arie Lugthart - 038 3320262

 


Jaarlijks G-zaalvoetbaltoernooi

Jaarafsluiting: G zaalvoetbaltoernooi op zaterdag 14 april 2018

Tijdens het voetbalseizoen zal in april 2018 weer een grootschalig toernooi worden georganiseerd. We hopen dan weer de voor ons bekende gastteams uit Dronten, Apeldoorn, Doetinchem, Didam, Genemuiden, Almelo  en Veenendaal naar onze Hanzestad te halen. Ook onze Duitse gasten uit Rees hebben hun deelname al weer toegezegd. 

 

Op deze zaterdag zullen we gebruik maken van de beide sporthallen Cellesbroek en De Reeve.

 

Contactpersoon: Arie Lugthart - 038 3320262