Met welke sport zou je mee willen doen?


Zaalvoetbal

SASK organiseert elk jaar diverse voetbalactiviteiten voor zowel jong als oud! Wekelijks vinden en er trainingen en competitiewedstrijden plaats die jaarlijks resulteren in het grote G-Voetbaltournooi.

Korfbal

Bij voldoende belangstelling wordt er een G-korfbal clinic georganiseerd, zowel binnen als buiten. Kijk hier maar eens om te zien hoe dat er aan toe gaat.

Mountainbiken

In de zomerperiode organiseren we mountainbiken. Er is een vast groepje van zo’n 6 deelnemers. Ook zijn er diverse jongeren die het leuk vinden om incidenteel eens mee te doen.


Sport & spel

Iedere dinsdagmiddag wordt er voor volwassenen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening een Sport & Spel uur aangeboden. Hierbij komen verschillende sporten aan bod die worden aangepast aan ieders niveau. 

Help mee bij Sport & Spel

Houd je van bewegen en vind je het leuk om een groep enthousiaste volwassenen te begeleiden met verschillende lichamelijke beperkingen en/of chronische aandoeningen tijdens bewegingsactiviteiten?

 

Wij zijn op zoek naar een begeleid(st)er voor de woensdagmiddagen van 15.30 uur tot 16.30 uur in Kampen. Er wordt een trainingsmap aangeboden waarin verschillende spellen staan uitgewerkt, die gebruikt kunnen worden tijdens de Sport & Spel activiteit. Je hoeft de lessen dus niet zelf te bedenken, maar natuurlijk mag er altijd eigen inbreng worden gedaan. .

 

Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Arie Lugthart, 038-3320262 info@saskampen.nl